Kerkoni te punesoheni tek Tranzit?

 

Tranzit eshte gjithnje ne kerkim te individeve te talentuar qe deshirojne t’i bashkohen ekipit tone.

Nese jeni te interesuar, dergoni CV dhe nje leter prezantimi tek: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.